ale zobacz że czas ten sam, o sekundy Cię wyprzedziłam ;-)jednak za dlugo pisalam posta, Renia byla szybsza.

mam nadzieje ze nam wyjdzie jutro ide kupic wszystko na poniedzialek bo u nas 6 i 8 jest swieto wiec wszystko pozamykaneSłyszałam że od poniedziałaku jedziemy z kpenhadzka co?!!
to zawsze rażniej w kilka osób
Ja też w tych sprawach jestem ciemna mysle ze tu chyba tylko Renia pomoze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:nie wiem jak tam napisy dodac jezeli ktoras wie to prosze tylko jezeli mozna krok po kroku mi napisac prosze
Kurcze ja przy moi to nic nie moge zrobic a poza tym chciałam pomyc choc okna na świeta i firany poprac to mój mi powiedziała poco i tak w lutym sie wyprowadzamy zrobimy pożądek przed sprzedazą mieszkanka no i moze ma racje . A co do sprzatanie przed imprezka to ja nie mama gośći całe szczęście w domu robie w knajpie i wiecie co za obiadek z 2 dań kawe cistao napoje na 18 osób wyszło nam 500zł. :ico_noniewiem: chyba nie duzo co bo jak gdzie indziej sie dowiadywałam to krzykneli nam po 90zł od osoby :ico_olaboga: :ico_szoking:ja juz pomylam okna dzisiaj jutro dalsze sprzatanie bo w sobote gosci mam
Razem zawsze rażniej i bedziemy sie wspierac przez te 14 dni co nie!!!! :ico_brawa_01: :ico_haha_01:mam nadzieje ze nam wyjdzie jutro ide kupic wszystko na poniedzialek bo u nas 6 i 8 jest swieto wiec wszystko pozamykane
no, ja juz powoli zaczynam sie dostosowywac do diety wlasnie schrupalam marchewkeRazem zawsze rażniej i bedziemy sie wspierac przez te 14 dni co nie!!!!
no ja bym tez teraz nie myla gdybym sie miala w lutym wyprowadzac a umylam tylko dlatego ze Majka usnela ostatnio jak mylam to ja z jednej strony a ona z drugiej palcowalaKurcze ja przy moi to nic nie moge zrobic a poza tym chciałam pomyc choc okna na świeta i firany poprac to mój mi powiedziała poco i tak w lutym sie wyprowadzamy zrobimy pożądek przed sprzedazą mieszkanka no i moze ma racje
bardzo malo zaplacisz ja pamietam jak chcialam robic crzest w knajpie to tez mi cos ok 90 czy 80 zl za osobe powiedzialwiecie co za obiadek z 2 dań kawe cistao napoje na 18 osób wyszło nam 500zł. :ico_noniewiem: chyba nie duzo co bo jak gdzie indziej sie dowiadywałam to krzykneli nam po 90zł od osoby :ico_olaboga: :ico_szoking:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość