Tuska, witaj, coś rzadko do nas zaglądasz :ico_nienie:
A z glukozą to nie jest tak źle :-) (przynajmniej u mnie).
A dzidzie są niesamowite, bezbłędnie wyczuwają nasze nastroje i lęki, no i rozpychac to sie potrafią :-D

a ja muszę przejrzeć rzeczy po Bartku ale to dopiero po świętach rozpakuję kartony i zobaczę co tam jest (bo już nie pamiętam za bardzo) i spiszę czego mi brakuje.nowych rzeczy na razie nie kupuję ale tydzień temu zaszalałam w ciuchach (wydałam prawie 100zł) i mam trochę maleńkich bodziaków z krótkim rękawem i jakieś tam inne pierdoły.ale przydałoby mi się jeszcze trochę body z długim rękawem (zamiast bluzeczek.Ja chyba w przyszłym. tyg. będę zamawiac 2 łózeczka, materacyk, pościel i takie tam.A z reszta ciuszków zaczekam, aż dziecie sie ujawni (o ile to nastąpi )
e tam :ico_haha_01: codziennie zagladam tylko jak juz nikogo nie ma :ico_oczko: Ja jestem spioch i o 10 sie budze dopiero :ico_spanko:Tuska, witaj, coś rzadko do nas zaglądasz :ico_nienie:
mam te same obawy :ico_olaboga: te bodzieki najmniejsze to maja takie waskie rekawki ze przeciez ja temu biedactwu raczki polamie :ico_szoking: Maz jak je zobaczyl po raz pierwszy to wybuchnal smiechem i mowi ze to chyba na lalke a nie na dziecko :ico_haha_01: :ico_haha_01:A mnie przeraża to zakładanie tego body, szczególnie w tych z długim rękawem, nie wiem jak dam radę te delikatne rączki tam wsadzic :ico_olaboga:

wierz mi to nic trudnego :ico_haha_02: przywykniesz,po jednym dniu dojdziesz do takiej wprawy że zmiana ubranka zajmować ci będzie trzy minuty :ico_haha_02:A mnie przeraża to zakładanie tego body, szczególnie w tych z długim rękawem, nie wiem jak dam radę te delikatne rączki tam wsadzic
ja też :-DJa jestem spioch i o 10 sie budze dopiero

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość