Jestem :ico_haha_01: Mój huspend baluje na Barbórce a ja otworzyłam sobie piwko i relax :-D
Agata no nie, teraz to dopiero jesteś skołowana, co ? :ico_szoking: A lekarz, ile daje ci sznasy na to, że ciąża się rozwinie ? :ico_sorki: :ico_sorki: Trzymam kciuki bo jednak już tyle czasu minęło i pewnie zdążyłaś przywyknąć do myśli, że nosisz pod sercem fasolkę :ico_noniewiem: Fasolko, obyś się pojawiła !!!!!!!!!!! Masz umówione kolejne usg ?
Wiktor jak zauważyłyście poprawił mi się z jedzeniem :ico_sorki: Wcina, aż miło :ico_oczko: Teściowa jest nim zachwycona bo twierdzi, że gdy mnie nie ma to on jest grzeczniutki - ogląda sobie podwórko przez okno lub bawi się cichutko brumamami a ona może sobie w spokoju ugotować :ico_sorki: Tak więc w ogóle nie obawia się jak to będzie z moją pracą :ico_sorki: Ja już dziś napomknęłam małemu, że mamusia idzie do pracy, a on zostanie z babą :ico_oczko:
Dziś teściówka była u mojej fryzjerki, świetnie ją ścięła i uczesała i chodzi taka dumna :ico_oczko: Umówiła się nawet na kolejną wizytę :-D A jak na nią to cud bo moja fryzjerka bierze za ścięcie 35 zł a nie 15 hehe :-) Przy okazji i ja umówiłam się na ścięcie na 7 stycznia dopiero :ico_olaboga: Takie ma terminy :ico_olaboga:
Daria zakupy zrobione ? Cieszę się, że kartka doszła :ico_oczko: Nawet szybko :ico_oczko:
massumi Wiktor śle swojej narzeczonej gorące buziaki na wyzdrowienie :-D Bidulka znowu zasmarkana :ico_noniewiem:
Karola kochanych masz rodziców :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Miło wiedzieć, że o was pamiętają :ico_brawa_01: I nie panikuj, zdążysz im też zrobić jakąś niespodziankę :ico_sorki: