Wpadłam jeszcze na minutkę... Chciałam wcześniej, ale synuś dorwał kompa i za nic nie chciał go ze swych objęć puścić... :ico_zly: A jak poszedł spać, to na drucikach robiłam i tak mi się dupsko w kanapę zapadło, że mowy nie było, żebym się ruszyła, zanim mi się siusiu nie zachciało :-D A wtedy to lecę ile sił w kończynach, bo nadal za mało mi nerki produkują... Nie, no nerki może produkują jak trzeba, ale szczęście moje najmłodsze skutecznie girkami utrudnia wydalanie... :ico_chory:
Osita, ja Tobie strasznie dziękuję za kulturkę, ale no ty @ nie bądź wiśnia, co...? Jak dam radę jutro, to spróbuję założyć ten nowy wątek, ale jak mi coś nie będzie pasowało, to usunę i na twoje ręce złożę ten przywilej :-D
Evik, faktycznie, często tak jest, że ten drugi poród jest szybszy, ale w zamian za to boleśniejszy... Nie jest to regułą, ale niestety częściej się to potwierdza, niż nie ma uzasadnienia :ico_olaboga: Co tam Was będę straszyć? Same musicie to przeżyć i tu już fakt niezaprzeczalny - odwrotu nie ma :-D
Aniu, naturalne, że masz obawy... Zastanawiałabym się nad tym, gdybyś ich nie miała :-D Lecz poradzisz sobie, bo jakoby musisz i tyle... A Bartuś w ramionach wynagrodzi cały ból i stres z porodem związany... :ico_haha_01:
Do Justyny pisałam wczoraj, ale nie odpisała jeszcze... A Orzeszkowa nie zdążyła numeru podać... I tak szczerze mówiąc wątpię, byśmy już się wieści doczekały... :ico_nienie:
Osita :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za jedyneczkę, a jutro 0 i potem na plusie będziesz jechała :-D
bo jakos tak NIEBIESKO jest straasznie teraz :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Wszystko gra, mamy przewagę chłopców :-D No chyba, że giny nasze szanowne mają klapki na oczach... :-D
a w roboczych ma tylko obierki od mandarynek ktróe własnie pożarłam, cale dwa wielkie buty obierek :ico_brawa_01:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Ja zaraz pakuję drobiazgi dzieciom i się łaskawie kładę, bo jutro mnie wołami z łóżka będzie trzeba wyciągać :-D Wpadnę z rana, a potem reszta porządeczków :ico_haha_02:
Śpijcie spokojnie i bezboleśnie :-D