no to ja wybitną agresją do społeczeństwa :-D :-D :-Daga22, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: noo, różnie kobiety reagują w tych ostatnich tygodniach.. ja jestem zmęczona, jakbym co noc hektar buraków wypieliła :ico_sorki: a teraz to juz w ogóle... mi tak ręce lekko puchły czasami, ale dzis to juz porażka po prostu :ico_olaboga:
będzie dobrze... ja obstawiam, że łatwy będziesz miała poród :ico_sorki:Za tydzień idę do gina, to zobaczymy ile młody waży. Ja cały czas liczę na to, że poszedł po tatusiu i przestał tak rosnąć. Ostatnio dowiedziałam się od Bogdana mamy, że jej chłopaki oba niewiele ponad trzy kilo ważyli i ja cały czas na to liczę :-D
widzisz..a za mnie się flaki w oleju zrobiły... w życiu taka miękka nie byłam :ico_puknij: :ico_sorki:no to ja wybitną agresją do społeczeństwa :-D :-D :-D
jeszcze miesiąc i wigor Tobie powróci :-)widzisz..a za mnie się flaki w oleju zrobiły... w życiu taka miękka nie byłam :ico_puknij: :ico_sorki:

zebys ty wiedziala ale nie wszyscy są tacy ...ale wredni i tyle nie licza sie z niczym... chociaz mnie emeryt ustapil miejsca w autobusie i to bylo milo z jego strony a drugi nie kazal placic na parkingu oby wiecej takich ludzi...a ostatnio doszłam do wniosku, że emerytów trzeba w gettach zamknąć, albo co najmniej osobne sklepy dla nich zrobić
no mam nadzieję, że do tego wigoru to mi jeszcze język w gębie się znajdzie, bo normalnie czasami to mi się zbiera, ale jakoś (chyba tego wigoru właśnie) brakuje, bo jestem cholernie wyczulona na pewne rzeczy.... :-Djeszcze miesiąc i wigor Tobie powróci :-)
tez mam takie "napady" :-Dbo wczoraj wieczorem około 23 wzięło mnie na zabiegi kosmetyczne
i jak Ci poszlo? ja ostatnio po takich akrobacjach sapalam jak parowoz i z czerwonego lakieru juz na dobre zrezygnowalam na rzecz brokatu, zeby nie bylo widac jak nierowno pazury maluje :-)odstawiłam gimnastykę z obcinaniem i piłowaniem paznokci u nóg,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość