15 mar 2008, 15:55
Justynko musze ci powiedziec, ze cudna masz malusie! :ico_brawa_01: A tego kitka to ja zazdroszcze! U mojej to niby cos tam kielkuje, ale do kitka to daleko! Za kim ona taka lysa? :ico_noniewiem:
Ja wczoraj to wlasnie mialam taki domowy dzien tzn zakupy, pranie i sprzatanie, a wieczorkiem to padlam i wiecie co mi sie przytrafilo :ico_olaboga: przez cala noc mialam goraczke! :ico_olaboga: a nie wiem dlaczego, bo nic innego mi nie dolega i teraz juz ok :ico_noniewiem: W nocy strasznie sie wytrzeslam i wypocilam i jeszce o 6tej mialam 38! ale lekarst nie bralam poza homeopatytcznymi, wiec chyba organizm ta goraczka wybil bakteryjki! :-D dzisiaj jestem troche slaba, ale nic mi juz nie jest, troche tylko apetytu brak, no i spac mi sie chce :ico_spanko: dziwne
[ Dodano: 2008-03-15, 15:00 ]
A wczaraj taka nowa znajpoma do mnie zadzwonila bo mialysmy sie spotkac i okazalo sie, zejej dwojka dzieci jest w szpitalu! :ico_szoking: Najpierw syn 3latka z zapaleniem mozgu :ico_szoking: i podobno cos z sercem tez :ico_olaboga: , a nastepnego dnia corcia 2miesiace, na zapalenie pecherza moczowego i podobno juz do nerek doszlo! :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Oboje sa pod kroplowka :ico_placzek: Az wlosy na glowie mi sie zjezyly!!! :ico_olaboga: