kamizela, no super, wiesz że aż Ci zazdroszczę, ja bym chciała już z dziećmi pracować, bardzo.
GLIZDUNIA, Ty się nie dziw Kochana, naszej May, że ona tak walczy o wszystko. To już tak jest ze wszystkimi dziećmi między 1 a 3 rokiem życia wszystkie dzieci są egocentryczne. Dlatego na przykład w przedszkolu w grupie maluchów powinny być jednakowe zabawki, 25 sztuk jednakowych lalek, 25 jednakowych samochodzików itp., bo dzieci w tej samej chwili chcą to samo, jedne z większym temperamentem i charakterkiem silniej to okazują inne słabiej ale wszystkie są takie, nie bawią się razem tylko osobno ale musza mieć to samo. Fachowo gadam, bo niedawno miałam to na wykładzie :-D Znów się wymądrzyłam.
zborra, wrzuć fotkę taty bez brody, ja tak lubie brodaczy, a on zgolił, no ale może bez brody jest też taki mmmmmmmhhhhh jak z brodą :ico_oczko: I pogoń i mnie do sprzątania.
Kacprowi całe szczęście już przeszło. Ja dzis napisałam pracę na zajęcia, bo w ten weekend niestety znowu mam zjazd. I poprasowałam sporą górkę. To chyba jutro zabiorę się w końcu za jakieś porządki, bo naprawdę się ze wszystkim nie wyrobie i dopiero będzie wstyd, baba w domu siedzi i nic nie robi :-D