już z nim rozmawiałam i mam nadzieję, ze mnie posłucha :-)z Michaelem pogadaj powaznie zeby sie jeszcze nigdzie nie wybieral!
w końcu doczekasz się internetu, super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a więc będziesz częściej zaglądać :-D :ico_brawa_01:u mnie juz na dniach bedzie net wiec bede duzo duzo czesciej i zdjatka wam wkleje.
no już tylko 2 miesiące do końca a więc wytrzymasz, dasz radę :ico_sorki: :ico_sorki:ja to umieram na bol kregoslupa. normalnie nie moge za dlugo siedziec bo zaraz mnie taki bol lapie ze az mnie skreca. ze spaniem sie troche polepszylo, chociaz w nocy i tak kursuje z 3 razy do lazienki i wstaje bardzo wczesnie.
ja na razie nie mam ani rozstępów( tez się smaruję balsamem nive nawilżającym i oliwka dla dzieci), celulitu, tez na razie nie mam, ani dużego brzucha, chyba widziałaś moje zdjęcie :-)czy wy tez macie tak jak ja okropny, szpecacy celulitis na nogach i posladkach?
bardzo dobrze niech kopie ile chce, tzn , że daje znaki, ze u niego wszystko ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:moj synek kopie strasznie. czasami nawet to boli. a jak sie wieczorkiem wyciagne przed tv to mi brzuszek we wszystkie strony lata. hihi
i to bardzo, aż człowiek siedzi i tylko myśli , żeby już zobaczyć swoje dziecko całe i zdrowe :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:ale dziś smętnie na tt, nikt nie ma weny do pisania....
widzialam widzialam! przepiekny brzuszek! sama wolalabym miec taki malusi! a zobacz jaki ja mam juz ogromny!chyba widziałaś moje zdjęcie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Jefferyted i 1 gość