przede wszystkim KASIU OGROMNE GRATULACJE !!!!!!! :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: i tysiac buziaczków dla Piotrusia :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Janiolek ale Twoja córeczka porządna- pewnie po mamusi :-D pozazdrościć :ico_brawa_01:
Anita a list do św. mikołaja napisałas??????????
Ania świetny prezent...mniam już czuje aromat :-D
Ela ja bardzo podziwiam Twoją Amelkę i tak jest bardzo dzielna z tym żłobkiem a mikołaj może jakiś bleee był
Martusia ale fajnie masz, że brat załatwił zniżki to zawsze mobilizuje żeby się na coś ciekawego wybrać :ico_brawa_01:
u nas mikolaj dopisał: dzieci zadowolone (mama ma więcej zabawek do składania :-D ) Julia dostała od jednej babci- misia takiego co chrapie, od drugiej dresik i super sukienkę na święta, a pod poduszkę- radyjko fisher price, Adrian; klocki dinozaury i bluzę ze spidermanem
a ja zegarek :ico_brawa_01: i seksi bieliznę (szkoda że mikolaj teraz bardzo dużo pracuje i wieczorami pada ze zmęczenia :ico_placzek: :ico_oczko: )
dzisiaj trochę humor mi się zepsuł, przyjechała babeczka i zrobiła mi projekt nowej kuchni- bardzo mi się podoba ale wycena mnie przybiła.... 8000pln za same meble póki co nie mogę tego przełknąć :ico_olaboga:
powinnam się pouczyć ale jakoś cięzko się zabrać za to, niby porządkuje na święta i składam to co po zrobionym już remoncie ale też jakoś mi nie wychodzi
Julka zrobiła się taka niegrzeczna, że szok- manifestuje swoją zlość kładzie się na podłodze wali rękoma w podlogę, piszczy koniecznie chce wszystkimi rządzić :ico_olaboga: jak już chce ją jakoś ukarać to robi maslane oczka mruga całuje....nie mam do niej siły -takie to małe a takie przewrotne i cwane
:-D