Kurcze więc jednak cesarka? :ico_olaboga: Może z tego powodu tego wielowodzia masz taki brzuszek duży :ico_noniewiem: .Nie martw sie,napewno będzie dobrze wszystko :ico_pocieszyciel:hej
ja jestem
załamana
za tydz idę do kliniki na badania: będę miała dokładne pomiary, scan i ... i Pestka leży główką w górę - kućwa, normalnie czułam, że to główka.... i lekarz podejmie decyzję czy ręcznie odwróci (spróbuje) dziecko... czy cesarka.... ogólnie to dzidzia jest duża - według ichnich pomiarów 43 tydzień no i wyniki cukru przyszły i potwierdziła cukrzycę, co może powodować wielowodzie
także najprawdopodobniej w środę każe mi z kliniki jechać do szpitala i położna twierdzi, że najprawdopodobniej za tydzień w piątek najpóźniej będę miała dzidzię w ramionach...
boję się teraz jeszcze bardziej...
mam nadzieję, że dotrwam do przyszłej środy... od jutra biore się za szykowanie takie na serio..ostatnie porządki itd... może by mi dzidzia prezent zrobiła i się odwróciła w ciągu tego tyg...Nie martw sie,napewno będzie dobrze wszystko :ico_pocieszyciel:
tak sobie powtarzam :-)bedzie dobrze zobaczycz!!!no wiadomo ze stres jest ale njawzniejsze zebys mogła juz niedługo tuli swoja pesteczkę :-D :-D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość