Dzień dobry dziewczyny :-)
Ja zabrałam się za malowanie przedpokoju... nakusiło mnie a teraz już wene traciłam do roboty. Maluję na jasno brązowy kolor, ale już nie jestem pewna czy ładnie mi to wyjdzie bo na razie marny efekt :ico_noniewiem:
Tak wogóle to u nas wszystko po staremu, jak to mówią leci kabarecik... Śniegu za dużo to nie mamy, ale mróz trzyma i szczypie w nosy.
DELICJA - strasznie mi szkoda Oleńki, wiem co przeżywacie... przerabiałam to jak Karina mała była. Pisałam ci już kiedyś że robiliśmy jej takie lewatywy przez 7 dni, bo jej właśnie tam przy odbycie takie coś jak kamienie się zrobiły i bolało ją jak kupę robiła i bardzo się bała robić kupę. Po tych lewatywach jej wszystko przeszło. Może zapytaj lekarza o takie rozwiązanie. Te lewatywy są nieprzyjemne dla dziecka, ale jak boryka się rodzic z takim problemem to warto spróbować wszystkiego. Ja poszukam tego USG co robiliśmy w tedy Kari może tam jakiś opis szczegółowy jak to leczyć.
Trzymaj się Kochana będzie dobrze.
CARO - już nie mogę się doczekać fotek małego Filipka :ico_haha_01: Dobrze, że wykryli Ci tą bakterię wcześniej, dostaniesz teraz tylko antybiotyk i wszystko będzie oki. A ile przed terminem urodziłaś Oskarka? ... bo niepamiętam :ico_noniewiem:
KATRIN - dla Antośka dużo zdrówka <<<<<..>>>>>
KOLKA -
Zycze udanego spotkania z Miklajem-mam nadzieje,ze to nie ten od Mordeczki bo Twoj R.moglby byc zazdrosny. :)
A swoją drogą fajnie by było spotkać Mikołaja od Mordeczki... wiecie tak sobie popatrzeć... nie dotykać :-D
[ Dodano: 2008-12-11, 10:13 ]
Dziewczynki otworzyli nie daleko mnie super baseny termalne zobaczcie jaki wypas
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/malo ... 224017,219
To co kiedy przyjeżdżacie???? :-D