witam i wszystkim dziękuję za życzenia.
Paulina o rany mały ze złamaną ręka,pisałaś że miał już też złamany obojczyk...to bardzo niepokojące :ico_olaboga: ja nażekam czasem że mam takie urwisy ale jak to przemyślę to w sumie są grzeczne tylko ja jestem choleryk :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a co do świąt...to ja już mam choinkę ubraną od 6 grudnia,dzieci miały frajdę i super mikołajki.Ale tu to nie jest jakoś względnie wcześnie bo tu już w połowie listopada są nie tylko ozdoby w sklepach ale i choinki w domach,dla mnie to też dziwne ale 6 grudnia to było to :-D wogóle mam już domek ozdobiony,w pokojach dzieci też są malutkie choinki .Co do gotowania na święta to jeszcze jakoś specjalnie nie nawymyślałam no ale na pewno będzie polsko i tradycyjnie :-D
Jutro przylatuje moj tato to bedziemy sie martwić :ico_haha_01: on dobrze gotuje :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a dziś wieczorem jade na zakupy,małż z dziećmi zostanie a ja jade sie zrelaksować bo zwariować idzie całymi dniami z dziećmi .M zawsze tak raz w tygodniu z nimi zostaje a ja jade :-D no i oczywiscie kaske mi daje :-D wczoraj to tak na urodziny mi dał i kupił super kozaki i wino i kwiaty i zrobił kolacje i... :-D :ico_haha_01:
no ale sie nachwaliłam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-12-11, 17:48 ]
Napewno cos mamie pomogę w przygotowaniach ale pewnie nie dużo bo z dwójka dzieci na głowie nie bardzo można cos zrobić.
no a ja jakoś muszę :ico_placzek: zawsze na święta czy inne imprezy wszystko robie sama ,gotuję ,przyżądzam i sprzątam dom.jak mąż wraca z pracy to już wszystko gotowe i on ewentualnie już gości obsługuje jak coś trzeba,ale jakoś daję radę,musze :ico_haha_01: