Tęskniłam za wami bardzo, nawet usiadłam na chwilę przed kompem, ale..........nie wstałam i nie włączyłam, bo jakbym włączyła to moja kuchnia nadal byłaby syfiasta, a tak prawie się uporałam, jeszcze podłogi i kuchenka mikroflowa i będzie błysk chociaż w kuchni, po niedzieli zabieram się za pokoje, najgorzej przeraża mnie pokój dzieci, te setki samochodzików :ico_olaboga:
Takie tu dziś smutne wieści,
jagodka w szpitalu, no cóż, życie.....przykre, że tak właśnie przed Świętami im się wszystko skupiło.
Zbora
przekaż jej od nas moc uścisków i uśmiechów, czekamy tu na nią!!!
massumi, dziwna plamka??? ospa? odra/ różyczka?? Czy malinka???
GLIZDUNIA, pralka powiadasz, mój mąż kupił mi teraz praleczkę AEG i twierdzi, że nie do zajeżdżenia. A autko super, my też kochamy kombiaki i chętnie byśmy taki kupili, no ale many, many brak.
Zdrówka życzę wszystkim, sobie też, bo w gardle mnie trochę drapie i coś zaczyna z nosa kapać. A ja jeszcze se okno dziś umyłam :ico_puknij:
No musze się wyspać, bo jutro też może jeszcze coś umyję, muszę się przez następny tydzień z tym sprzątaniem uporać, a od soboty za gary już się brać i pitraszenie, no bo bigosik, to ze trzydni musi się pyrkotać na ogniu :-D
[ Dodano: 2008-12-11, 23:15 ]
No i jeszcze nie śpię więc pokażę Wam strój mojego Karolka na wigilię i Święta, ten co na allegro kupiłam, pognieciony tylko, bo po wyjęciu z paczki cyknęłam, teraz już uprany się suszy.
I moje dzisiejsze chłopaki!!!
I dobranoc