siunia, hejka faktycznie dawno cię nie było :ico_sorki: odpoczywaj kochana z rodzinką :ico_brawa_01:
nawet nie wiedziała z tymi zdjęciami superrrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No i juz niedługo babcia zostane bo jedna rybka jest w ciąży :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
kurcze żal tej komody ale cóż nic się nie poradzi :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
a jaj ten maluszek twojej koleżanki ?
kuba śpi a u nas nie wesoło dalej z tym handlem , jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli wyruszyć w świat :ico_placzek: tylko gdzie :ico_noniewiem: najbardziej mnie ciągnie w stronę
siuni :ico_oczko:
ogólnie ja jestem za żeby się z tąd ruszyć bo widzę ze z roku na rok jest coraz gorzej ale takiego października, listopada i grudnia nigdy nie mieliśmy a całe oszczędności poszły na remont w ,gdyby człowiek wiedział to byśmy nie robili tego remmontu a tu taka niespodzianka nie miła :ico_placzek: mam dość widzę ja T się zamartwia i zamyka w sobie i nie chce dopuszczać myśli o wyjechaniu z kraju ale jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie , same problemy dobrze że zdrowie jest reszta może się ułoży :ico_sorki: