hej.
u nas po staremu. Ola robi się strasznie nieznośna, jak jej coś nie pasuje, jeszcze trochę i mi będzie po łbie walić. Obecnie tylko rzuca wszystkim gdzie popadnie i tupie nogami :ico_szoking: kupy jak było tak jest :(
kari dziękuję, kochana jesteś, ostatnio olci też robiłam lewatywę :(
hektorka mam nadzieję że noga szybko dojdzie do siebie
Mróweczka, moja koleżanka też miała ten zaśniad, ale jej robili zabieg, i miała zarodek ale nie biło serduszko,wszystko dobrze się rozwijało, ale bez serca.tyle co mi powiedziała, więcej nie rozmawiałyśmy, nie chciałam z nią poruszać tego tematu. Jej mąż tłumaczył mi to tak, że jakiś tam słaby plemnik zapłodnił jajo i dlatego się nie rozwijało.Wiem tylko, że musieli jej czyścić wszystko bo samo by się nie usunęło. No i miała zalecenie od lekarza, żeby nie zachodzić w ciążę przez 2 lata. Po pół roku zaszła w ciążę i urodziła zdrowego synka.
co do spania. Moja Ola przybiera przeróżne pozy podczas snu, śpi często w poprzek łóżeczka na maxa skulona, a to znowu z pupą w górze, ale najczęściej na brzuszku i w poprzek :-D czasem też z nogami opartymi o ścianę :-D i koniecznie na kołderce, nie może być przykryta :-)
ja też bym chciała trójeczkę, ale chyba nas na to nie będzie stać :(
[ Dodano: 2008-12-12, 22:57 ]
i znowu pierwsza na na nowej stronie :-D
[ Dodano: 2008-12-12, 23:01 ]
kolka a Twój R to wyjął tego opiłka???bo albo nie doczytałam albo nie pisałaś. Jeśli nie wyjął to prędko na pogotowie z tym, bo to bardzo niebezpieczne :ico_nienie:
a czemu wpuściłaś dziada do domu??? :ico_nienie: