13 gru 2008, 21:08
Witam się i ja wieczorową porą :ico_haha_01:
No to tak, Karola, tak jak pisała Agata, może zaprzestań na jakiś czas kłaść Hanutę w dzień, zobaczysz czy wytrwa w dobrej kondycji do wieczora i czy wtedy bez problemu uśnie ? Wiktor już nam nie marudzi wieczorami, przystosował się do takiego rytmu dnia, ma jeszcze siłę na wieczorne harce w kąpieli i dosłownie po zjedzeniu ostatniej łyżeczki kaszki kładzie głowę na podusi , zakłada mi ręce na szyję i śpi :-D Ja go tam jeszcze zawsze całuję kilkanaście razy i mówię jak bardzo go kocham bo ten widok, gdy słodko zasypia strasznie mnie rozczula :ico_puknij: :ico_oczko: wiesz co, ja nie odczuwam jakiejś takiej potrzeby żeby on koniecznie zasypiała sam, podobnie jak Daria, przejdę do tego etapu, gdy nadejdzie pora ...Ostatnio śpi też z nami bo budzi się w środku nocy, a że ja teraz wstaję raniutko to nie mam sił go usypiać i biorę go do nas ... Może on w ten sposób rekompensuje sobie naszą nieobecność ... Ma teraz takie momenty, że tuli mnie i D. jednocześnie i mówi ma ma ta ta :ico_haha_01: słodziak kochany :ico_haha_01: I wiecie co wam powiem, ten staż dał mi dużo cierpliwości - w pracy mam urwanie głowy z wychowankami a w domu mój mały wydaje się być takim aniołkiem :ico_oczko: Jestem za nim stęskniona i szkoda mi czasu na złość, Karola ty też tak powinnaś mieć jako mama pracująca :ico_oczko:
lady na pocieszenie powiem ci, że mało kto zdaje teraz za pierwszym razem :ico_oczko: A tak serio to następnym razem pójdzie ci na pewno lepiej :ico_sorki:
Daria wiesz masz rację - nie każdy nadaje się na nianię. I wierzę, że tym tekstem o nic nierobieniu mogłaś się :ico_zly: Ale szkoda nerwów na takie głupie teksty :ico_puknij: Lepiej pochwal się jakie to auto kupiliście bo mój D. umiera z ciekawości :ico_haha_01: I ten domek fajny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
I chciałam jeszcze napisać Agatce, że mi przykro z powodu tego co się wydarzyło i mmo, że nie było mnie na forum to myślami byłam z tobą :ico_sorki:
[ Dodano: 2008-12-13, 20:11 ]
Aha lady D. nie może wziąć urlopu bezpłatnego bo już dał wypowiedzenie.