Od dzis werandujemy niunia. A w nastepna niedziele wybierzemy sie do dziadkow na spacer - mamy jakies 20 minut spacerkiem. Moze nie bedzie za duzo jak 2 razy wyjdziemy na spacer 20 minutowy - czy lepiej zeby spowrotem wrocic samochodem?? jak myslicie??
moim zdaniem nic złego sie nie stanie jak dwa razy sie przewietrzy :-)
Moj Filip pierwszy raz był na dworze jak miał 3 tygodnie, ale to tylko kilka minut jak do lekarza jechalismy. A teraz to nawet przez godzinke z nim spaceruje jak jest ładna pogoda :-D
betka, a ile tygodni ma to twoje malenstwo, bo nie masz tam suwaczka zadnego :-D ale mam zdolnosci taneczne :-D a w czerwonym tez mi do twarzy :-D
No właśnie ja też się poważnie zastanawiam nad zabezpieczeniem, bo jednak nie planuje wpadki za kilka miesięcy, albo od razu.. myślałam o zastrzykach, ale się troche o nich naczytałam i wystrachałam się skutków ubocznych,
ja nic nie wiem na temat tych zastrzyków, bede musialą cos poczytac. Ale ja pewnie zostane przy tradycyjnej metodzie czyli gumeczkach :-D
Tabletki kiedys brałąm ale nie chce do tego wracac, no a dzidziusia kolejnego narazie nie planujemy, oczywiscie rodzenstwo dla Filipka jak najbardziej, ale jeszcze nie teraz, moze tak za 3 lata :-D