cześć dziwczyny ja tylko na chwilke mam urwanie głowy w domu Kamilek od piatku ma cały czas goraczke od 38-40 stopni masakra :ico_chory: :ico_szoking:
W soboterano miała właśnie 40 stopni aż pojechaliśmy na pogotowie nie ma ani kataru ani kaszlu lekarka powiedziała ze to od żębów wychodzą mu naraz 3 i 4 szok :ico_szoking: jest tak marudny senny osowiałay cały czas na rekach by był preparaty na zbicie goraczki zbytnio nie działaja :ico_placzek: jak zejdzie mu to max do 37,6 Naj lepiej to by siedziała u mnie narekach opatulony kocykiem i sie tulił wczoraj po południ to tak zasnoł i trzymałam go tak na rekach przez 2h bo jak chciałam choc by do wózka go odłączyc to był płacz :ico_olaboga: Juz nie wiem co robic teraz mąż z nim siedzi też na rekach. A w nocy to się budzi co chwilke płacze kopie sie chodze na pół przytomna dzis to małao nie dostałam zawału w nocy tak był rozpalony a w dodatku dostał takie drgawki ze sie cały trząsł :ico_placzek: wpadłam w panike i zaczełam płakać nie mogłam sie uspokoic owinełam go w koc przykryłam jeszczegruba kołdra on sie tak wtulił we mnie i zasnoł a mi łzy same ciekły i sie modliłam chyba przezcałą noc . W życiu nic takiego nie przezyłam :ico_placzek: