MAMCIA no foteczki śliczne i faktycznie na jednych cała ty na innej do meza podobna ale sodka :)
Fotki kapitalne.
Co do antybiotykow to tez dziwne to dla mnie było ze u was lecza bezantybiotykowo ale to super tylko moze to tez od klimatu zalezy b zobacz tutaj w zadymionym centrum melcia wciazchoruje jak bylismy nad morzem kapala sie w lodowatej wodzie i nic jej nie bylo a tu tylko mocniej zawieje i dolinka.
Dodam jeszcze ze nawet proba podjeta przez specjaliste-pulmonologa zeby nie dawac melci antybiotyku skonczyła sie niepowodzeniem bo w reultacie on przepisał tylko leki dorazne,wapno leki wziewne a antybiotyk mowil ze nie widzi potrzeby. Po czym na drugi dzien ja idę sama do zdjecia rtg klatki piersiowej i sie okazuje ze Melcia ma przewlekłe zap.pluc :P( i wowczas juz przy zapaleniu bez antybiotyku sie nie wyjdzie mimo,ze ona prawie ngdy nie gorączkuje. A ten pulmonolog własnie mowil jak nie gorąckuje antybiotyku nie bede zapisywał i nonono bo ona nigdy nie gorączkuje a zobacz na jakie powazne przypadłosci choruje bo zap.oskrzeli powtarzające sie i zap.pluc to juz nie bye co niestety :((((((
DZIEWCZYNY a mnie wczxoraj tak ok 13.00-14.00 jak rafił ból gardła ale dosłownie z nienacka bo od rana nic mi nie było wszystko oki i od wczoraj umieram na mega bol gardła. Czuje samą rope w buzi, nie mogę jesc pic nic i do wymiotow mam odruchy bo sama ropa bbbbbbllllllllleeeeeee :(((( :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: Do tego od wczoraj tempa 38,5 wiec szeroko co nie :(
A tu mam sie spotkanc w poniedziałek z Dorotka i Agatka wiec juz sie kuruje mam nadzieje ze do poniedziałku bedzie lepiej zebysmy chociaz mogly sie zobaczyc a ja sie nie bede najwyzej odzywac tylko z Dorcią pisac na kartce hi hi hi.
Dzis jeszcze pojechałam do mojej kumpeli i mi zrobiła paznokcie hi hi hi teraz jak tu stukam w ta kalwiaturkę tak mi sie dziwnie pisze bo ja nieprzyzwyczajona do sztucznych ;)
Kumpela sie jeszcze doszkala wiec KELLY nie robi jeszcze tak superowo superowo jak ty ale i tak bardzo mi sie jej dzieło podoba-zreszta mi wiele do szczescia nie trzeba,skromnie co nie hi hi hi ;)
Musze sie tez kurowac bo w poniedziałek idę do tej pracy o 16.00 zobaczyc ;)
KATELAJDKA nawet mi nie mow ze nie dotrzesz na spotkanie :(((,nie moze ciebie zabraknąc no jak w końcu Amelusia musi wycałowac narzeczonego ;)
Sprobuj namowic meza zeby chociaz cie moze tylko zawiozł do celu jak juz nie chce siedziec z nami. Moj akurat mowi ze zalezy wszystko od kaski co znajdziemy i za ile noclegi bo u nas z siankiem krucho ale jest jaknajbardziej za spotkaniem i nas zawiezie bez problemu ;)
MALGOSIU ja tez trzymam kciuki za egzamin. Brzusia masz cudnego jak na dziewuszkę hi hi hi tak wyzej chyba co nie niz przy Wojtusiu czy sie mylę?
Wiesz w tvn-ie mowili dzis duzo o tradycji w Skoczowie i długi był to materiał o twojej miejscowosci hi hi hi. Ze ubiera sie u was jakis strazak za Judasza i potem pali sie słomianego hohoła czy cos takiego, zaciekawila mnie ta tradycja jak usłyszałam ze to w Skoczowie to mowie sobie oooooooooooo Skoczów to mam znajomą z TT ze skoczowa hi hi hi ;)
LULUS no to dobrze ze z Filipciem nie najgorzej i ze to nie zadne zapalenie uufffff bo juz sie zaczynałam obawiac wiesz jak pisałas ze tak mu trudno oddychac ale jednak nie jest zle to dobrze :)
A ja ide w poniedziąłek odebrac Melci wymaz z noska bo w piątek nie było jeszcze i wcisnęlam sie na godzinke 8.15 do pulmonologa z nia bo dalej mi pokaszluje tak mokro i mnie to dolinuje no bo ile mozna :(
Zobaczymy co pan mądraliński nam powie bo to ten co nie widział potrzeby zapisania antybiotyku bo niby nic jej nie jest ale na zdjecie nas nie posłał i ja sama poszłam na drugi dzien i sie okazało ze Amelcia ma zap.pluc wiec mu to zdjecie zamierzam przedstawic oczywiscie w poniedziałek