ja tez dziś wcześnie wstałam bo o 10.30 :-D
pogoda na plusie, ale chlapa się robi
dziś przylatuje do nas kolega z Pl :-D
mąż po niego jedzie na lotnisko po pracy i będą tu o 20 :-D
i zostaje tu do czwartku bo wraca z mężem do Pl , bo on będzie wracał naszym starym autem które sprzedajemy w Pl dla mojej młodszej siostry, a mąż nowym autem będzie jechał :-D
fajnie, będziemy mieć gościa, a więc będę miała z kim gadać :-D
to jakoś przekonaj męża może ci ulegnie :-Dtak...Gabrysia tez mi sie w sumie podoba ale bardziej Milenka :-D
mąż jedzie w czwartek, a szwagier w sobotę, mąż będzie z powrotem tu we wtorek, a wiec tylko parę dni będę sama, ale mam już ustawiona koleżankę pod telefonem i jak się coś będzie działo to przyjeżdża do mnie i wiezie mnie do szpitala, a wiec się nie martwię :-Dmanenka a jak mąż do pl wyjedzie to sama zostajesz całkiem? bo siostra i szwagier chyba też w pl???
Ragazza555, :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
przypomniało mi się jak ja tez tak sie musiałam ganiać czasami ze swoim kotem :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
no to was teściowa załatwiła :ico_olaboga:ja miałam wybrane imie Emilia ale wkurzyło mnie ze teściowa juz narozpowiadała naokoło wszystkim a ja chciałam zeby to była niespodzianka choc słyszała ze jak ktos mnie pytał to mowiłam ze jeszcze sie zastanawiamy i teraz myślę nad Darią ale musze przekonac meza bo on sie juz przyzwyczaił do Emilii :ico_olaboga:
Daria też ładnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:tez wymysłam sobie mnóstwo zajęc właśnie pranie robie i kręcąca sie pralka jest bardziej interesująca :-D