witam z ranka i stawiam kawunie :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:
dzis taka pogoda ze sie z domku nie ruszam..jutro dopiero jade do fryzjera :))
heh.. dokładnie.... i jak jeszcze wczoraj rano myślałam, że to ostatnie chwile z brzuszkiem tak popołudniu znów wróciłam do koła z loterią :-D - nie znam dnia ani godziny :-)postraszyli Cię tak samo niepotrzebnie jak i mnie
noo,u mnie tak leje, że jeszcze ciemno jest za oknem :ico_sorki: :ico_olaboga: muszę iść obudzić Krzyśka, żeby odwózł Młodego, skoro jest w w domku :ico_sorki: bo Młody i tak mi jakos prezeziębiony jest niestety...dzis taka pogoda ze sie z domku nie ruszam..
:ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: oo, nieładnie zrobili... a nie dasz rady pobłagać?? brzuszkiem, myszkami postraszyć? :-Da ja jestem wsciekła bo mi własnie pan ze skepu odpisął ze nie dostracza mi prezentu kt miał byc dla męża przed świętami!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
heh.. poczekaj.. jeszcze 10ej nie ma :-) :ico_sorki: daj im szansę... i nie nerwuj się... :ico_pocieszyciel:oczywiscie nie odbieraja..bo po co... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość