to niezle musi bolec mnie ostatnio majka tez gryzie na dloniach mam poodbijane te od niej male zabeczkijeszcze terazsmarowałam mu ząbki i tak mnie ugryzł w palca ze szok aż mu klapsa dałam prawie do krwi mnie uzarł skubaniec jeden ałą :ico_placzek:
to niezle musi bolec mnie ostatnio majka tez gryzie na dloniach mam poodbijane te od niej male zabeczkijeszcze terazsmarowałam mu ząbki i tak mnie ugryzł w palca ze szok aż mu klapsa dałam prawie do krwi mnie uzarł skubaniec jeden ałą :ico_placzek:
trzeba pokazywać że tak nie można bo Marcina siostry mała strasznie gryzła i przy tym z taką wielką złością także raz do krwi rozgryzła swojej mamie palca :ico_nienie:mnie ostatnio majka tez gryzie na dloniach mam poodbijane te od niej male zabeczki
Ula swoją 3 razy do kosza na śmieci wywaliła :-) ale i tak ją lubi... hehehea pozniej wziela i ja wurzycila
No właśnie Ulka też mnie gryzie, podchodzi i gryzie w rękę albo w nogę, zawsze jej mówię, że nie wolno, że jest be, że jej nie lubię, czasem odkładam do łóżeczka i zaczyna się płacz, ale chyba mniej już gryzie... jakiś kaganiec dla dzieci by się przydał :ico_oczko:iwona83 napisał/a:
mnie ostatnio majka tez gryzie na dloniach mam poodbijane te od niej male zabeczki
trzeba pokazywać że tak nie można bo Marcina siostry mała strasznie gryzła i przy tym z taką wielką złością także raz do krwi rozgryzła swojej mamie palca :ico_nienie:

Tylko, że moja mama nie miała co łączyć, bo ona z nimi rzadko się widziała...a tą jego żonę to widziała tylko raz albo dwa razy...Ja tam za bardzo w takie sny nie wierzę ale czasem można coś połączyć z tym co się dzieje na jawie.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość