Milutka- nie wiem kochanie ale dorwałam forum na ten temat zobacz niektóre wypowiedzi nawet zabawne :-D
http://forum.dziecko-info.com/archive/i ... 50311.html
[ Dodano: 2008-12-18, 20:42 ]
Cytuje:
"shady07.09.2005, 13:56
odpowiem Ci na przykladzie mojej szwagierki....otoz ona ma tipsy chyba od zawsze i miala jakis tam zabieg ginekologiczny.......na palec zalozyli jej jakis klips ktory ma przewodzic puls czy cos takiego i zamarli...stwierdzili ze ona nie zyje.....okazalo sie ze to przez akryl ,ktory nie przepuszczal tych impulsow i co zrobili? przyczepili jej to do palca od nogi a pigmentacje czyli czy nie sinieja widzieli na palcach od nogi.....proste... przeciez nie zlikwidujesz sobie tipsow przed porodem, bo taki paznokiec wyglada pozniej tragicznie i sam w sobie jest siny wiec od razu by pomysleli ze cos jest nie tak (popropstu zniszcozne sa paznokcie).....ja mam tipsy i nie zamierzam ich likwidowac.....od tego sa lekarze zeby radzic sobie w inny sposob...przyklad szwagierki pokazuje ze jednak mozna
[ Dodano: 2008-12-18, 20:46 ]
Ona ma rajcje przeciez nie zedrzesz tipsa na siłe, jak coś przyczepią ci klipski lub zbadają stan pazurków u nózki :ico_ciezarowka: