19 gru 2008, 00:00
Juli, Misio bawiący się lapmką czaderski!!! Helenka też uwielbia pstrykać wszystkimi włącznikami :-)
Frydza, ja też wolę Cię w ciemniejszych włoskach. Pasemka albo rzeczywiście troszkę ciemniejszy blond daj na to. Już się umówiłaś do fryzjera? Zrobi Ci włoski w ramach reklamacji?
Co to za tajemniczy wątek otworzyłaś?? Też bym chciała mieć do niego dostęp :-)
Asiula, współczuję tego bólu... Myślę, że jesteś przepracowana i przemęczona... powinnaś odpocząć - może w święta złapiesz trochę oddechu?
Madziorka, kolejna zgubo - fajnie, że się odnalazłaś! Też Cię widziałam na grudniówkach hihi. Ale ja nie mam czasu na te wszystki wątki na których bym się chciała udzielać.
Nie wiedziałam, że Leluś chorował. Mam nadzieję, że już jest lepiej?
Helenka jutro rano dostaje ostatnią porcję antybiotyku :ico_brawa_01: Jeszcze trochę pokasłuje, ale lekarz powiedział, że tak może być. Poza tym znów stwierdził, że za często i za długo choruje i że może to być na tle alergicznym - wspomniał tez nawet coś o astmie... A tak w ogóle, to Lenka dziś zwymiotowała... mam nadzieję, że to byl tylko jednorazowy incydent :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Weroniczce kolki nie przeszły - tzn w nocy jest ok i nie płacze, ale w dzień tak np dziś rano z godzinkę płakała i wieczorkiem też :ico_placzek: Wciąż jednak liczę na to, że jak zastosuję rygorystyczną dietę, to się skończy to paskudztwo!
Dziś była u nas z kolejną wizytą położna środowiskowa i trochę nas nastraszyła, że Weroniczka ma katarek i że lekarz powinien Ją osłuchać.
Spanikowaliśmy z Krzysiem (po tych Helenkowych chorobach) i wezwaliśmy pediatrę. Zbadał i stwierdził, że jest ok. Jedynie gardełko lekko zaczerwienione, co moim zdaniem wynikało z tego, że tuż przed jego wizytą Weroniczka miała ten godzinny atak kolki i bardzo płakała - nawet ja zdarłabym sobie gardło przy takim wrzasku ...
Tak więc pediatra zalecił Weroniczce sól morską do noska i to by było na tyle.
Spadam spać, bo mi się oczy zamykają i chyba sama już nie wiem co piszę :ico_wstydzioch:
Do juterka jeśli dzieci pozwolą :-D