18 gru 2008, 23:00
Hello!!!
o proszę, kolejne choineczki stoją? super! Jagódka no piękna jest!!!
a ja na czubek mam aniołka, taki mi się kiedyś super trafił i se siedzi co roku na choince :-D
Doris wiesz, u nas tak samo...w mikołajki dostawało się drobiazgi, a przeważnie słodycze w wypastowane obowiązkowo buty :-D a w Wigilię przychodzil Gwiazdor :-D ale było super!!! dopóki wierzyłam, to chowaliśmy się ze strachu pod stołem, ja i mj kuzyn. A żeby dostać prezent trzeba było powiedzieć wierszyk, kolędę zaśpiewać, albo jakąś modlitwę. I mi się to bardzo podoba. Więc u nas w domu, nawet jak nie było małych dzieci to ktoś się przebierał za Gwiazdora. W zeszłym roku też był, a jakże! Hanka się wcale nie bała...moja bratanica też nie, więc za tydzień znów u nas zagości Gwiazdorek z koszem prezentów!
a Ty pewnie w wielkim pakowaniu co?
Juli no..przechlapane! ale zobacz na to tak..że sprawdzisz się w tej sytuacji, to już w każdej! że super z Ciebie kobieta, co umie sobie radzić z życiem! no, co Cię nie zabije to Cię wzmocni!!! a Misiek będzie gadał, daj mu spokój! przecież on młodszy ciut...poza tym...wiesz, każde dziecko inaczej...pewnie jak zacznie to wszystko na raz będzie powtarzał. Jak Nutka...dziś sobie mówiła "siak ju" czyli nonono :-D kochana!!! a jak jadłam po pracy to przyszła i mówi "kojacja" :-D Potem się bawiłyśmy na korytarzu, w pokoju grało jak zwykle radio a ta nagle zasłuchana i leci z wołaniem "muzika" :ico_szoking: No i bebe lily oglądała, zaczyna się piosenka a Hania taka zaaferowana, cos chce mówić, ale nie wie jak inagle wydukała "pijaci" :ico_szoking: czujecie? akurat ta piosenka leciała a ona "pijaci" :ico_brawa_01: ale dziś jestem wniebowzięta!!!!
Glzidunia super, że już coś kupione!!!
Doris no Hania klocki też ma, więc dostanie arkę z ludzikami...i matę :-D a jakieś fajne klocki może na 2latka :ico_noniewiem: No i cieszę się z Tobą, z tej ostatniej długiej nocki!!!
cholerka, już nie pamiętam co Wy dziś pisałyście...chyba muszę jeszcze raz poczytać......