Moja najblizsza rodzinka wyputuje mnie co kupic malej a ja nie wiem co bo unranka mam i wszystko co jest potrebne,tak wiec kupuja pampersy:)a to przydaje sie:)))
No ja tez jestem ciekawa co tam z Ositka
Oj chyba tak...zwłaszcza, że swoje łono przez ostatnie miesiące tylko w lustrze widywałam :ico_oczko: . Nigy nie lubiłam depilacji tamtych okolic bo zawsze piekło i swędziało :ico_zly: No ale przed porodem to konieczność, bo lepiej w domu własną maszynką, niz w szpitalu na sucho, oprzyrządowaniem co Bóg jedyny wie ile już nonono zgoliło przede moją :ico_szoking: .a Twój widok pewnie był niecodzienny
hi hi :-) śmieszne, ale niestety prawdziwe :ico_olaboga: u mnie we wtorek Krzysiek bawił się we fryzjera :ico_oczko: :-D ale raczej zajmował się pachwinami i podbrzuszem, teraz to chyba rzeczywiście muszę pomyśleć o innych obszarach :ico_noniewiem: :-DNo ale przed porodem to konieczność, bo lepiej w domu własną maszynką, niz w szpitalu na sucho, oprzyrządowaniem co Bóg jedyny wie ile już nonono zgoliło przede moją :ico_szoking: .
a kierunkowy masz z plusikiem zapisany? bo ja o tym najczęściej zapominam :ico_olaboga:Wiecie, coś nie chce iść ten sms do Osity :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: chyba coś z numerem nie tak :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Anusia, sprawdziłam to od razu jak tylko nie chciał pójść :ico_noniewiem: chyba z numerem cos nie tak bo cały czas mam znaczek w komórce, że sms jest wysyłany ale jakoś wysłać sie nie może :ico_noniewiem: upewnię się raz jeszcze, mam gdzieś na PW wiadomość od niej z numerem.a kierunkowy masz z plusikiem zapisany? bo ja o tym najczęściej zapominam
:ico_brawa_01: takie są najpiękniejsze...ale wyglądają jakby je małe dziecko lewą stópką wykonało
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: noo, to czekamy teraz na wieści :ico_sorki:Poszedł sms :ico_sorki: udało się

Grunt, że intencje szczere :ico_oczko:A ja jednak wzięłam się za robienie tych moich nieszczęsnych karteczek, ale wyglądają jakby je małe dziecko lewą stópką wykonało :ico_noniewiem:
:ico_smiechbig:Maż wrócił z pracy i sie niemal zsikał ze śmiechu na mój widok skulonej w wannie z lusterkiem.
ja też tak myślę :-)tosia napisał/a:
ale wyglądają jakby je małe dziecko lewą stópką wykonało
takie są najpiękniejsze...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość