lulu81 Mimo wszytsko daj się wykazać D. niech wie jak to jest i jęsli masz okazję, że ktoś może Ci pomóc przy Folipku to korzystaj!!!!!!
Jejkuś, biedny Filipek i co, zasnął w końcu ??? Lepiej mu??? Ja zaś te czopki i pewnie nie jedna z Was by mnie w tyłek za to kopnęła silno ale... powtórzę setny raz... na takie niepokoje to Virbucol... Co ja mogę, że tak mnie te czopki pochłoneły :ico_noniewiem: U nas się naprawdę sprawdzają... ! Kochani, co u was?
Karolas No rzeczywiście u nas w Skoczowie jest taka tradycja z paleniem Judosza!!!! Bardzo ciekawa, jak mi się uda znaleśc zjęcia to zeskanuje i wstawie jak byłam mała i na Judoszem z słynna klekotką szłam ... Może uda mi się jeszcze dziś jak mam u siebie zdjęcia a jak nie to jutro sie postaram, bo u rodziców będą te fotosy!
Zdróweczka życze... No i o tych kroplach PROPOLISOL pamiętaj, mam nadzieje, że się szybko wykurujesz!!!
Dziewczyny Dziękuję raz jeszcze za komplementy odnośnie brzuszka i za rady odnośnie spania w łóżeczku! Na pewno wszytsko się przydadzą!!!! Kochane jesteście!
Mamcia Śliczne fotki ..no i tez się zastanawiam, czy ty z aparatem się nie rozstajesz, czy Julka tak cudnie pozuje...bo mój Wojtuś to nie ma szans, żebym go w takich pozach uchwyciał bo jak tylko lece po aparat to mig, mig i już jest gdzie indziej!
A ciuszki ..tylko pozazdrościć. Mój mąż ostatnio zwrócił uwagę, że Tylko Julka ma takie wzorzyste stroje i nawet poduchu i pościele w takie piękne duże, wyraźnie wzory! Podobno ludzie z duża wyobraźnią i rozwiniętym zmyslem abstrakcyjnym takie wzory uwielbiają... i chyba Ty masz to coś w sobie bo od kąd pamiętam to zapodawałaś takie fotosy świetne!
ML, Mamcia Ja nic nie chce mówić, ale nie wiem czy pamiętasz, że mi 3 testy wyszły negatywnme i dopiero za czwartym razem się okazało, że Wojtuś będzie miał rodzeństwo więc testy nie są 100% pewnie... od razu!
Fajnie, że się zdecydowaliście na maleństwo.. po cichu liczyłam, że jesteś jednak w ciąży :-D !
Iza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: No w końcu się pojawiłaś... nie znikaj już tak.... Fotoski sliczne, ja już chyba niektóre widziałm! Ale ślicza ta nasza Mirelka... A Ty jak się trzymasz? Pisz, pisz kochana jak najczęściej, co słychac u Was, u małej, i u ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem spragniona wieści od Was...!!!!! I te kucyki małej...!!!
Iwonka Właśnie myślimy nad kołyską na sam początek, bo łóżeczko dostaniem w "prezencie" nieco starsze, ale kompletne od znajomych...znów coś zaoszczędzona z grosza... A jak wypali z tą kołyską to jeszcze lepiej, bo na jakieś 3-4 miesiące chyba by staczyła tak mi się zdje no nie wiem... ale na razie to tylko plany, bo nie wiem czy kuzyn się zgodzi pożyczyc kołyskę..bo na odkupienie nie ma szans bo to jakaś rodzinna pamiętka wiesz jak to jest ...!
no jasne ze tesknilismy
No a jak ... Pewnie, że tęskimy za Wami
olala