Cześć :-)
Ale popisałyście :-)
Marcia, nieźle Cię urządzili z tym netem, dobrze, że już wszystko działa :-) Będziesz z nami częściej :ico_oczko: Fajowo, że mężuś wraca w styczniu, w końcu będziecie razem. Prawko na pewno dobrze Ci pójdzie, skoro nie czujesz się źle za kółkiem :-)
Justyna, zdjęcia fajowe, jak Gabriel reaguje na szczurka?
Aniulka, nareszcie suwaczek się u Ciebie pojawił... brawa :ico_brawa_01: i zdjęcia Krystianka :-) śliczny z niego chłopczyk :-) Cała Wasza rodzinka bardzo sypmatycznie wygląda :-) Zdjęcia możesz wszystkie dodawać do jednego postu, nie tylko jedno :-)
Mary, ja mam w domu dwa koty i jeden kocur się Uli boi, a druga kotka nawet daje się pogłaskać, Ulka też je bardzo lubi i pozwalam jej na kontakt z nimi, jeszcze się nie zdarzyło, żeby któryś ją podrapał. Oczywiście, że nie pozwolę jej na szarpanie, albo robienie im krzywdy, bo pewnie kocur by ją drapnął w końcu :ico_oczko:
Tylko ten napis pod suwaczkiem taki trochę niewyraźny, ale to nic :-D
Pewnie wzięłaś kody miniaturki suwaczka :-)
Iwonka, nie dobrze, że Majka ma temperaturę, niech jej szybciutko przechodzi :ico_nienie:
Ula już śpi, ja dzisiaj większość dnia w kuchni spędziłam, ale mam już bigosik i paszteciki zrobione.
Choinkę będziemy ubierać prawdopodobnie w wigilię, taka u nas tradycja, że się w wigilię ubiera. Miałam Wam wkleić zdjęcia i filmik z chodzenia Uli, ale nie miałam kiedy dzisiaj się tym zająć. Może jutro się uda :-)