ja już wszytko poprałam tzn. pralka to zrobiła :ico_haha_01: ja tylko rozwiesiłam
ubranka dziecka już poprasowane i schowane w komodzie :-D
a mąż jakieś 2 godziny temu już wyjechał z domu :-D
mówie Wam jaka ja zadowolona ze swojego wyglądu jestem...
i bardzo dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
.żeby foty miała cyfrowe z olą jak byłam to byście zrozumiały...
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
.nawet mąż mówi że jakby wiedział że tak można w ciąży wyglądać to by mnie na sylwestra zabrał, a tak to sie bał że będę taka jak wtedy :ico_oczko:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: ale szczery
hehe tobie to chyba w kostki :-D :-D :-D :-D :-D :-D
no co ty kostki mam super ekstra zgrabniutkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
eee no chodzi mi o to ze to druga ciaza Beatris a ma taki brzuszek jak ja i tylko w niego jej idzie. bo ponoc przy 2 ciazy tyje sie bardziej i brzuszek wiekszy jest :-) :-) :-)
rozumiem rozumiem :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: tak się tylko droczyłam :-D
hej hej wróciłam z zakupów jestem wykonczona.. :ico_olaboga: :ico_olaboga:
nie dziwie się , na mieście to pewnie szał jest teraz :ico_olaboga:
dobrze ze jest tesciowa i zrobi objadek wiec ja troche odpoczne
o proszę kto ma dobrze :-D
manenka żebym te zdjęcia z ciąży z olą miała to byś zobaczyła w co może jeszcze iść :ico_haha_01:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: teraz to my się śmiejemy, ale tobie pewnie nie było do śmiechu w 1 :ico_ciezarowka:
u Ciebie to dopiero teraz :ico_ciezarowka: widać, bo wcześniej to wzdęcie było :ico_oczko: :ico_haha_01:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: no bez kitu wzdęcie
oto moja choineczka
śliczniutka, a najbardziej to aniołki mi się na niej podobają :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: