Hej dziewczynki :-D :-D :-D
JA też dzis stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Kacperek kończy 6 miesięcy :-D
i może jeszcze do tortu
a więc dzisiaj imprezka
Eska wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dla Olusia. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Nie było mnie w weekend ale jakoś nie miałam czasu za bardzo,w sobotę sprzątałam a wczoraj bylismy na zakupach i trochę nam to czasu zabrało,Kacperek dostał nowe zabawki :-D takie odpowiednie do swojego wieku i potem jeszcze wieczorem przyszli goście.
Kacperkowi już zeszły pleśniawki :ico_brawa_01: jak rano smarowałam to zauważyłam kilka na policzku jeszcze.Byłam u znajomej w aptece i dała mi tą nystatynę i kazała zmieszać z witamina C i tym pędzlować i dzięki temu już jest oki.Pupcia już tez się zagoiła i siusiak też,dzisiejsza noc tez całkiem całkiem,jakieś 4 pobudki tylko :-D
No i jeszcze z nowości Ł dostał propozycje pracy w Norwegi i wydaje mi sie że ja przyjmie i znów będziemy osobno :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
eve81 napisał/a:
nooo i w koncu juz nie nosze tych ochydnych stanikow dla kamiacych
:ico_brawa_01: a ja Wam zapomniałam napisać,że w sobotę (tą sprzed tygodnia) pierwszy raz założyłam normalny biustonosz- normalnie rewelka :ico_brawa_01:
Ja tak samo cieszyłam sie jak głupia jak już założyłam normalny stanik,tak nie cierpiałam tych dla kobiet karmiących i jeszcze te wkładki,masakra,brrrr...
Dziewczynki wasze zdjęcia wszystkie super,dzieciaczki bombowe,ząbki Zuźki świetne :ico_brawa_01:
Eska to ty imprezowa dziewczyna jesteś,dwie imprezki pod rząd :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01:
eSKa napisał/a:
najfajniejsze to piersi zostały mi ciut większe
a ja mam wrażenie ze moje sa mniejsze :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
moje też są troszkę większe ale za to takie kapcie,przynajmniej tak mi sie wydaje bo Ł mówi że są spoko :-D
Ania ciesze sie że Krystianek już tak nie ulewa :ico_brawa_01:
Coś ładna pogoda nam sie robi,może wyjdziemy na spacerek,bo ostatnio to tak brzydko jest,pochmurno i ciągle pada.Ja dziś idę do fryzjera :ico_oczko: