nie miałam cyfrówki, jakoś w lustrze inaczej to odbierałam, nie wydawało mi sie że koszmarnie jest...zachwycona brzuszkiem byłam...wprawdzie rajstopy rozmiar L dawały mi do myślenia, ale tak cieszyłam się :ico_ciezarowka: bardzo że wydawało mi sie wszystko piękne :ico_haha_01:ale tobie pewnie nie było do śmiechu w 1
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:rajstopy rozmiar L dawały mi do myślenia, ale tak cieszyłam się :ico_ciezarowka: bardzo że wydawało mi sie wszystko piękne :ico_haha_01:
u nas tez tak jest :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:u nas tradyzyjna, poobwieszana wszystkim co można
no rewelacja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:poza tym przetarł okno i zawiesił firanke :ico_sorki:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:ile mu to zajęło to :ico_szoking: co chwila miał przerwe na kanapie, ale ważne że zrobione :ico_brawa_01:

a co do za badania??ginka zleciła mi juz na nastepna wizyte dodatkowe badania takie jak potrzeba miec do porodu

Antygen HBsa co do za badania??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość