Elu- współczuje może to jakiś zabłąkany szczur u nas po Gorzowie grasują bobry :ico_oczko:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 14987.html
Asia - mi w rodzinie jedna z ciotek powiedziała że imię Nikola to dają ludzie pokroju magdonalda i że to teraz jakaś głupia moda za Wiśniewskim że takie dziwne imiona ludzie dają. Jej wnuczka ma na imie Zosia a ja tak bym nie dała no ale wiesz nigdy nikomu bym nie powiedziała że imie nie takie wybrał bo to jest indywidualna sprawa. Takie komentarze trzeba puszczać mimo uszu bo to ludzie którzy ani taktu ani za grosz kultury nie mają a nonono noszą wyżej niż sraj...
Co do umiejętności dzieci to też różnie zresztą same na forum widzimy że jedne np. pięknie śpią ine pięknie jedzą a inne np. są świetnie sprawne fizycznie to są dzieci i mają prawo czegoś nie potrafić - zresztą każdy ma prawo nawt dorosły bo wszyscy jesteśmy inni - no a ta baba to wogóle jakaś z innej bajki :ico_olaboga: głupie babsko.
Asiu nie lekceważ dolegliwości związanych z kręgosłupem :ico_nienie: dbaj o siebie kochana bo jak ty sama nie zadbsz to kto?
[ Dodano: 2008-03-17, 13:43 ]
Zapomniałam dzisiaj byłam podpisywać obiegówkę i już definitywnie zakończyłam kariere w DPS-ie.