witam...
wrrrr napisałam posta a Kacper kliknął raz i post zniknął :ico_zly:
no cóż od początku ....
Kolka Ty pokaż R co znaczy być gorsza od mamusi.. wtedy doceni jaki skarb w domu ma :ico_oczko:
Mróweczka, mi ani po świetach ani przed sie nic nie chce.. więc norma :-D
widziałam też na NK zdjęcie
Filipka Caro- śliczny maluszek.. aż szkoda że ja już nie bardzo mogę pozwolić sobie na następne :-D :-D
Muszę się pochwalić że moje dziecię zaczeło w ko ńcu gadać... chyba wigilia na niego tak zadziałała i zaczął przemawiać ludzkim głosem :-D :-D :-D
co dzień kilka nowych słów gada :ico_haha_01: Tylko wujek jarek nie cieszy się ;) bo niestety został nazwany przez Kacpra bułą... jak mu każe mówić wujek albo Jarek to woła BUŁA!! hahah a ile radochy przy tym ma :-D no i jak na zakochanego przyszłego męża przystało jednym z pierwszych słów było słowo Jula :-D :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-12-27, 15:46 ]
a ja się trochę nudzę bo moi panowie poszli na spacerek... a że Dawid jest u taty a dziewczyny u babci to mam luzik .. więc zrobiłam kilka scrapów...
mam nadzieje że nie pogniewacie się że zabrałam zdjęcia z podpisów :-D
[ Dodano: 2008-12-27, 15:57 ]
scrapy w oryginalnych rozmiarach i bez hostingowania przez foitosik wyglądają dużo lepiej i jeśli chcecie to mogę je wysłać na wasze maile :-D
Ps. jeśli ktoś chcę to mogę porobić scrapki trzeba tylko fotki na mój mail wysłać :-D