Hello!!!
ciekawe jak tam
Doris???oby szczęśliwie!
Jagódka no zdrówka zdrówka! jutro już spokój i będziecie mogli chodzić w piżamach cały dzień!!!
Glizdunia piękne zdjęcia, na prawdę!!! bardoz mi się podoba Mayeczka w tej kreacji, a Ty wyglądałaś tak promiennie...na prawdę widać, że jakby Cie zmartwienia opuściły! super, że wszstko się udało. cieszę się!
Juli no u Was też widzę pozytywnie! Misiak super wyglądał!!! Ciebie to w końcu widać w całej okazałości :ico_brawa_01: no i kapcie w motorki :ico_brawa_01: super! Mieszkanko sympatyczne, jak całe osiedle. A Wy na parterze? no fajnie, bo jest ogródek, ale nie wiem czy bym chciała na parterze mieszkać... :ico_noniewiem: chociaż w sumie, zawsze wygodnie...i grila można zrobić :-D no teraz tylko się spiąć i do dzieła! a potem przyjeżdżam na parapetówkę :ico_haha_01: Duży nie jedzie??? faaaajnie!
Kamizela jak to??? bez kompa? bez netu? :ico_olaboga: współczuję!!! ja to już bym nie wytrzymała...w tych czasach nie ma netu? aż się nie chce wierzyć...a z ups nie możecie? kombinuj, bo uschniemy!!! no i udanego kompletowania wyposażenia...ja na szczęście w razie takiej draki miałąbym co zabrać ze sobą...szkoda, że szwagier zepsuł święta, ale przeprowadzka już niebawem więc wytrzymasz...
ja zaraz wrzucę zdjęcia,
u nas ok, choć Hani smutno bo Basia pojechałą w południe...ale Hanka ma tyle nowych gratów, że zajęcie jest. Najbardziej jej się podoba arka...ciągle nosi te zwierzęta i się bawi, super!!! Upsy mi przynosi i muszę nią śpiewać...no i dostała jeszcze małe lalki takie bobaski oczywiście je rozebrała i też je targa za sobą. No i kuchnia rewelacja, robi kawki na niby i mówi, że dobre...hehehe
poza tym my w ciągłym jeżdżeniu...to do cioci, to do drugiej, to ciocia do nas...itp...jutro jezdiemy do mojego chrzestnego...z resztą rodzinki...więc znów cały dzień w drodze...dobrze, że niedziela na odpoczynek...
dobra, póki Hania w łazience to może wrzucę fotki
to dziś, Hania wykorzystała chwilę nieuwagi psa i siup do legowiska

z dziewczynkami
i wczoraj
[ Dodano: 2008-12-26, 21:07 ]
niestety najlepsze zdjęcia z Gwiazdorem ma mój wujek i kuzynka,bo Jac asystował Hance a ja nagrywałam na kamerkę...
Hania tak gada, że boki zrywam...dziś się rozebrała z pajaca prezd drzemką...i oczywiście godzinę narabiała...a jak moja mama ją położyła to w 5minut usnęła...co za mała bestia!!!
a teraz ma fantastyczną zabawę z J...J udaje, że daje jej do rączki zajączka,ona ściska piąstkę i słucha, mówi że on tam jest a potem otwiera a J woła oj, uciekł mi...Hania pęla ze śmechu!!
i zaczyna..."tato!!! gojącio...mamusiu...dydusi.......mamo!!!!!!!!!!" no padnę zaraz.....