27 gru 2008, 19:35
haha..no moczka bije w tym roku rekordy popularnosci..jest pyszna i to fakt :-D tylko nazwe ma niezbyt fajna...nie kojarzy sie az tak fajnie jak smakuje :ico_noniewiem: ....ciekawe skad taka nazwa wlasciwie :ico_noniewiem: czyli Sikorko masz nowy deser na swiateczny stol?? :ico_oczko:
ja na sylwka upieke ciasto makowe takie mokre..tez dobre...a zas co innego bedzie...choc moczka bym nie wzgardzila :ico_nienie: ale ja juz zostawie na nastepne swieta :ico_noniewiem: :ico_haha_01:
u nas dzis bardzo mrozno....siedzimy w domu caly dzien ale mam nadzieje ze skoro oboje mamy jutro caly dzien wolny to cos fajnego porobimy :ico_noniewiem:
aaaa...i Maya jest po swietach na diecie bezczekoladowej :ico_noniewiem: .....sie najadla oj taaaak w swieta...teraz krecha...nic z czekolada :ico_nienie:
[ Dodano: 2008-12-27, 20:37 ]
a tu pusciutko bardzo po swietach...jeszcze z okazji weekendu pewnie sie z rodzina odwiedzacie :ico_noniewiem: ...u nas juz nudy...i ciekawa jestem c :ico_noniewiem: y Zborra dostala co chciala czy jeszcze cos extra? :ico_oczko: