Dzięki za pochwały pod adresem naszego małego chodzącego bobasa :-)
na dodatek otwiera go nie wiem jak to potrafi
Hehehe, skąd ja to znam, wszystkie kremy, maści, pudełka, Ula potrafi sobie otworzyć, a jak zauważam, że bawi się czymś czym nie powinna, to ucieka z tą rzeczą w najbardziej oddalony kąt pod stołem, żeby ciężko ją dopaść... :ico_oczko: Nasze maluchy są bardzo sprytne.
Witam a u nas zawital kolejny zabek :ico_brawa_01:
Brawo :ico_brawa_01:
Dziewczyny oglądam nowy serial 'Fringe', polecam jak ktoś oglądał wcześniej z Archiwum X trochę mi to przypomina tylko że to nie o obcych tylko o ludziach z nadprzyrodzonymi zdolnościammi
Coś jak heroes? Zaraz wrzucę kilka odcinków "na spróbowanie" :ico_oczko:
no i wyprobowalismy lale Maja jest bardzo zadowolona daje jej buzi bo lala placze i jak raczkuje lala to maja sie kladzie i patrzy na nia a i jeszcze przytula
Słodko to musi wyglądać...
A Ula opanowała picie z butelki, dzisiaj sama sobie ściągała ze stołu i piła ładnie :-) Tyle nam daje radości, najsłodsza jest wtedy, gdy przychodzi się przytulić, tak fajnie kładzie główkę na mnie i się słodko uśmiecha, a jak jej powiem Ula daj mamie buzi buzi, to podchodzi ze swoją słodką buzią i otwarty dzióbek przykłada do moich ust. Kochane te nasze rozrabiaki...
Cisza tu dzisiaj, wszyscy jeszcze świętują, szkoda, że tak krótko trwają te święta, tyle przygotowań, a potem szybko już jest po świętach. My w poniedziałek pojedziemy do Poznania w odwiedziny do teścia i zostaniemy tam aż do 3 stycznia.