hehe, czyl.i nie tylko ja tak mam :ico_oczko: też o balonikach myślałam, mnie bardziej zastanawia to czy zrobić taką typowo dziecięcą imprezę-czyli koło południa, nie za długo, bez alkoholu... czy może zwykłe przyjęcie urodzinowe... albo wcześnie dla dzieci, a wieczorem zaprosimy rodziców, żebyśmy i my ten rok mogli uczcić :ico_noniewiem: jeśli chodzi o pieniądze, to nie wydaje mi się, żeby to był duży wydatek :ico_noniewiem: a oprócz ciast na pewno coś jeszcze zrobię, tylko nie myślałam jeszcze co... a kieliszki muszę kupić, bo przez wiele lat w domu przewinęło się 10 różnych kompletów i z każdego został 1 lub 2-wyobraźcie sobie jak to wygląda jak się je na stole postawi :ico_haha_01:Co do imprezy roczkowej, to też cały czas o tym myślę, ile kasy potrzebuję, co zrobić, czy tylko ciasta, czy też sałatki, wędliny i inne :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
Wiem tylko, że powieszę trochę baloników, będę musiała wynieść z pokoju materac i łóżeczko Uli, żeby mi się wszyscy pomieścili i będę musiała pożyczyć od rodziców taborety, bo mam za mało krzeseł i kieliszki, bo wcale nie mam.
oj znam to... ja już skapitulowałam, kupę czasu się męczyłam z wyciem wieczornym, żeby zasnął grzecznie, teraz kąpię Go później i łazi po domu, aż wręcz prosi oczkami, żeby Go do łóżka położyć :ico_oczko: więc nie ma męczarni, ale w nocy też już wymiękam-co noc od wielu wielu miesięcy to samo... pobudki po 5 i więcej razy, płacz nie do uspokojenia-jakaś dziwna histeria, rzucanie smoczkiem... czasami nie mam siły... a jak nie stanę na rzęsach, żeby dziecku było dobrze, to Kuba zaraz się wścieka na mnie i bywa, że się pokłócimy nim jeszcze słońce wstanie...O ile zniosę wieczorne zasypianie i dwudziestominutowy płacz to w nocy jak się budzi i płacze bo nie biorę go do siebie to mam go serdecznie dość :ico_zly: No i jak Rafał nie pracuje to jeszcze ten się wkurza na mnie, żebym Norberta uspokoiła bo on chce spać :ico_puknij:
dzisiaj wieczorem, jak tak czekałam, aż Gabcioch padnie, to sporzątałam trochę ten pokój po moim bracie-wygląda względnie, choć stoją tam jeszcze 4 bycze kartony z jego klamotami i wielkie puste akwarium...
[ Dodano: 2008-12-28, 21:55 ]
a stronka faktycznie się zrobiła bardzo sympatyczna-strasznie tu tylko teraz różowo :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-12-29, 00:56 ]
obejrzeliśmy 2 odcinki gotowych na wszystko. Kuba śpi już na kanapie...