Ulka kąpielowa zabawnie wygląda-jak taka kaczuszka... w ogóle to Ona się strasznie zrobiła do Jarka podobna :-)
Dzięki :-) A do Jarka to ona podobna, wszyscy mi tak mówią, ponoć to dobrze dla dziewczynki :ico_oczko: znowu jakieś zabobony :ico_oczko:
dzisiaj w biedronce sa 2szt bodów z dl, rekawem za 9zl-poisze zgabryskiem, dlatego tak byle jak :ico_oczko:
Widziałam dzisiaj, może się skuszę...
Gabriel dzisiaj się wspiął na pufę i tak spadł, że sobie wargę rozciął-krew się polała, teraz ma spuchnięte usteczka :ico_olaboga:
Bidulek, Ula też tak zleciała parę dni temu, wspinała się na koci drapak, a z niego do swojego krzesełka, chwila moment i z tego drapaka spadła, na szczęście nie wysoko, ale warga przecięta też była.
to do tego co ją kupił trzebaby napisać, ja tak czasem robię :ico_haha_02:
To nie jest zły pomysł :-)
Aga super zdjecia, mnie się podoba najbardziej to usmarowane w czekoladzie :ico_haha_01:
Dziękuję... hehehe Ula czekoladę uwielbia, choć nie pozwalam jej za dużo, bo potem kropki ma na buzi :-)
[ Dodano: 2008-12-29, 15:22 ]
Dziewczyny rzuccie jakims fajnym przepisem na zapiekanke bo ja mam same wazywne lub cos co moglabym zrobic na sylwestra tylko ze na cieplo
Kiedyś pisałam o zapiekance z makaronu rurki, tuńczyka, sera żółtego i brokułów... mniammmm, zaraz poszukam to wkleję Ci link