29 gru 2008, 23:52
Jagodka jest szczuplutka bardzo....jak moja Maya...tez taka na diecie wiecznie :ico_haha_01: ...kupilam jej ostatnio w uzywana sliczna spudniczke na 2 latka to nie wiem czy za rok w pasie bedzie dobra...o jakies 8cm za szeroka :ico_olaboga: ...i spodnie to koniecznie musza miec regulowana gumke z tylu bo inaczej spadna :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-12-29, 22:57 ]
Juli,no fajna lampa...podobna jest w Ikea nie?z tym ze ona za duzo swiatla nie daje :ico_noniewiem: ...my mamy w salonie wlasnie takie mdlawe swiatlo i troche mi to przeszkadza :ico_noniewiem: .....jeszcze jak mamy gosci -nie czesto ale jednak to zawsze sie kazdy za ziewanie bierze bo taka ciemnica sie robi-taki efekt daja u nas zarowki energooszczedne i lampy mleczne :ico_noniewiem: ale wzor sliczny!!
aaa...mialam zapytac o podlogi...bo ciemne super sie panele prezentuja...rewelacyjny efekt-jak sa swiezo umyte niestety....wiesz ze bedzie bardzoooo widac kurz?..ja sie tego boje...i mi sie drewno marzy prawdziwe :ico_noniewiem: ale cena drewna niefajna :ico_haha_01: