ja mam fajną sukienusię... ale kupiłam ją z 2 miechy temu, więc zawsze jest obawa.... :566:
doczytałam, że karola się robi na NAOMI :ico_brawa_01: czekam na efekty, foto efekty :-D
a co do ciemnych drewnianych podłóg, to polecam i wcale mi moje żywe dechy nie są ciężarem w utrzymaniu :-D
a i nie wspomniałam Wam najważniejszego !!! mój prezent pod choinkę... od J. to puzzle... zafoliowany pejzaż olejny bla bla bla rozrywam... a tam projekt naszego domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Który w tym roku zaczniemy REALIZOWAĆ :ico_brawa_01: Ale się zacznie .... więc wszystki stronki od Juli dodaję do ulubionych i zaczynam świrować :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-12-30, 18:39 ]
Najpierw fotki z Wigilii u teściów (razem z córunią) :ico_oczko: ich córunią i jej rodziną :ico_oczko: :ico_sorki:
Ok no coment's
Miłosz z prezentem (jednym z ulubieńszych) :ico_haha_01:
Zakochana Urszulka z mega odkryciem... od chrzestnej... lalką ssąco-płaczącą-kochającą-śmiejącą :ico_haha_01: miłość od pierwszego dotknięcia :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-12-30, 18:58 ]
Pierwszy Dzień Świąt u moich rodziców...
i super zabawa ... i luz blus :-D
I NIedziela 28.12 40 rocznica ślubu teściów :-) Msza, obiad "pod Lwem" i zadyma na całego :ico_haha_01: