mam nadzieję, że nie zapomnę o niczym...to od początku...
ANIU wszystkiego naj naj naj dla Krystianka
fotki super :-D ale Ty szczuplutka jesteś, a Krystianek duży chłopczyk :ico_brawa_01: nie wiem jak wagowo, ale wzrokowo od Darka większy :ico_szoking:
ESKA dla Ciebie i Olusia też spełnienia marzeń
no i oczywiście czekamy na zdjęcia z imprezki :ico_sorki: :-D i włoski zaprezentuj :-D
KICIU dla Kacperka oczywiście także wszystkiego co najlepsze
super, że nie ma już tych pleśniawek :ico_brawa_01: i tez czekamy na zdjęcia nowej fryzurki :ico_sorki: :-D a z tą pracą to tak jest, że niestety ta rozłąka najgorsza...
KOCURKA Zuzia po prostu cudowna
DOMINISIA to teściówka przegina na całego :ico_nienie: moim zdaniem sama powinna zadbać , żeby K. z Tobą porozmawiać, a on to ze swojej strony też chyba troszkę nie fair :ico_noniewiem:
EVE no to Szymuś dziś zrobił psikusa :ico_szoking: zdjęcia super, Szymuś to taki mały śmieszek co? :-D
no a u nas....
dzieciaczki lepiej, Julcia już dziś w przedszkolu, a z Darusiem byłam na kontroli, jak do środy przestanie kaszleć to już go nie muszę pokazywać lekarce :-)
wiecie on przez tą chorobę to się strasznie rozpuścił, zasypiać sam nie chce, wogóle leżeć samemu to z 3 min i krzyk jak nie wiem :ico_olaboga: tylko na rękachby siedział, jeszcze nie chcę męczyć mu gardła, ale jak wyzdrowieje to sobie pokryczy, bo ja nie mam siły cały czas go nosić :ico_noniewiem:
no i uwaga....
w sobotę wrócił mój szanowny EX :ico_szoking: oczywiście mnie trochę oszukał, bo miał być 21 marca, a tu dzwoni w sobotę, że będzie za 5 min :ico_puknij:
ale było spokojnie, mi nerwy nie puściły, a on był "grzeczny". a jak z nim rozmawiałam , to widziałam, że jest bezsilny i chyba to go tak męczy....dziś po południu znów ma być :ico_noniewiem: to zdam relację....
[ Dodano: 2008-03-17, 12:39 ]
MAMOZUZI to na pewno przez okres byłaś rozdrażniona :ico_noniewiem: Nell ma super fryz :ico_brawa_01: i wogóle extra z niej babeczka :ico_brawa_01: no i pochwal się zakupkami jak przyjdą :ico_sorki: :-D
ULAMISIULA no Darek też tak miał, bardzo ważne jest natłuszczanie skóry :ico_noniewiem:
jak zaczynaliśmy pisać posta czyt. ja z Darkiem, to jeszcze nie było tych 2 postów :-D nieźle nam razem schodzi co???