hej dziewczyny
ja te ostatnie tygodnie to chyba prześpię
wstałam przed 11, a 18 znowu zasnęłam i spałam godzinkę i znowu mi się spać chce :ico_olaboga:
co do cm w pasie to ja mam 92cm
przez bardzo , bardzo długo czas miałam 89cm, a teraz z 3 tygodnie temu urósł brzuszek i mam 3cm więcej , a więc ja jestem zadowolona ze swoich rozmiarów :-D
mój mąż mówił podobnie jak Beatris mąż , że myślał, że będę wielka i gruba i nie spodziewał się , że tak ładnie można w :ico_ciezarowka: wyglądać
chmmm niezla ta babka. tez sprobuje ja zrobic.
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: fajnie to zabrzmiało :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ja mimo ciagłego twardnienia brzucha ograniczyłam sie tylko do magnezu..ani razu nie brałam nospy
ja już znam swój organizm i wiem kiedy magnez pomoże a kiedy nie wystarczy i trzeba wsiąść nospę, ale przyznam się , że już dawno nie brałam nospy
jedwabna, mój zestaw tabletek to
witaminy( elevit)
tran
wapno
i teraz mi brakuje jakiś witamin bo jak sie tylko o coś oprę to zamiast zostać tylko ślad i zaraz zniknąć to mi się robią takie czerwone siniaki i nie znikają, tylko nie wiem jakiej witaminy mi brak :ico_noniewiem:
może wy wiecie??
.a od środy przechodze na dietke lekkostrwana..
a dlaczego??
Beatris60, to fajny dzień miałaś :-D
kurczę szkoda , że dla :ico_ciezarowka: nie robią przecen
i tak wiedzą, że trzeba kupić to kupujemy
manenka fajna ta babka ale to tarcie ziemniaków :ico_chory:
ja bym tego nie robiła, ale mam robot a więc w robocie je zcieram
ale można tez tą babkę robić z ugotowanych ziemniaków, wtedy mniej w piekarniku się piecze