Ula już śpi, dostałam wczoraj @ i czuję się fatalnie, jestem roklejona i moje hormony buzują okropnie, nie lubię takiej siebie...
Pinko a jak tam Battlestar? Oglądacie jeszcze? :-D A wiesz, że 21 stycznia wychodzi ostatnia seria? Ja już się nie mogę doczekać.
Obejrzeliśmy wszystko co było i czekamy na nowe odcinki :-) Wciągnęło nas to :-D A ty oglądałaś stargate?
tylko liczba ząbków się powiekszyła mamy już 14 :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dostaliśmy już klucze wiec teraz się zacznie :ico_olaboga: :ico_szoking:
Super, to jeszcze trochę i wprowadzicie się do siebie :-)
Gabriel nauczył się robić "taaaki jestem duży" :ico_oczko:
:ico_brawa_01: za nową umiejętność.
iwona83, ja herosów ściągałam z
www.osloskop.net ale tam też wrzucałam po jednym odcinku, tyle że wszystkie na raz i czekałam, aż się ściągną.
na maila poproszę foteczki, zrobię z nich suwaczek :-)
Muszę poszukać, bo płytka z tymi zdjęciami była dawno nagrywana i nie wiem gdzie może być.... :ico_noniewiem:
Maja lubi na sloneczko patrzec
Ula też najbardziej lubi to słoneczko z teletubisiów.
ja pewnie jakbym powiedziała Kubie, że chcę już to nie byłoby kłopotu, ale nie jestem na to absolutnie gotowa...
To tak jak ja :-)
Tagar, gratulacje drugiej dzidzi, będzie Ci ciężko na początku, ale potem będzie łatwiej :-)
My dzisiaj nie byliśmy na żadnym spacerku, czułam się kiepsko przez te spojówki i katar, ale może jutro już wyjdziemy, kto wie jak długo ten śnieg będzie, a Ula musi go dotknąć :ico_oczko:
OK, uciekam jeszcze zajrzeć na nowy wąteczek, jutro postaram się poszukać zdjęć Uli :-)
Jutro też przyjdzie facet z dialogu od internetu, więc jak Jarek skonfiguruje po południu wi-fi, to będę już dostępna cały czas.
Buziaki :-)