05 sty 2009, 15:37
aga na pewno wszystko będzie dobrze!!!zdenerwowanie jest silniejsze,ale zaweszjak się człowiek tak stresuje to wszystko ok jest!
Katka ja mam boldera 3 i jest bardzo zadowolona.
ja jak kupowałam wózek to długo się zatanawiałam i brałam różen czynniki pod uwagę,po pierwsze duża gondola,a boldery mają jedną z większych,po drugie sterowność i lekkość prowadzenia,a w tym przypadku bolder wiedzie prym,ponieważ ma koła pompowane,blokade przednich-bo opony są podwójne,i koła prawie takiej samej wielkości.można regulowac zawieszenie więc wózek może prowadzić się twardo,albo miękko tak jak te wózki"na pasach",w gondoli jest oparcie podnoszone,więc jak dzidzi próbuje siadać to można podnieść.montowaz można przodem i tylem do kierunku jazdy.Wózek się bardzo szybko składa ,mo,zna to zrobić trzymając dziecko na rękach.jest w miarę lekki.Jedyny mankament jakiego się doszukałam to jakość,jest to wózek polski,więc odbiega trochę od takich firmy jak np Jane,ale to malusi mankament który nie przeszkadza w użytkowaniu.
[ Dodano: 2009-01-05, 14:38 ]
mam już wyniki krwi Hani: wszystko ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak się cieszę :-D :-D jedynie leukocyty norma jest do 11 a ona ma 12,5,
teraz czekam jeszcez na wyniki moczu.