wiadomo każdy może poczytać itd, tylko sie zastanawiałam, czy wasza grupa jest juz taka "zżyta" znacie sie bardzo dobrze, pewnie razem przechodziłyście ciąże, itd
Aleksandrowicz, u nas wciąż jest rotacja dziewczyn. Jedne odchodzą z wyboru inne z braku czasu ajeszcze inne sie pojawiają. Takich co od początku ciąży są na wątku to juz bardzo mało zostało.
Madziu ja pamiętam, ze mówiłaś, że Marcinek przez 3 miesiące 400g przybrał. Mój Tomek tez tak mało i też sie martwiłam. No i dlatego teraz pytam. Ja wkrótce ide go zważyć. No ale teraz to na pewno przybrał bo tak zajada... dzis bylismy zrobić morfologie to z wynikami będę szła na kontrol.
[ Dodano: 2008-03-18, 15:29 ]
A my pierwsze swieta sami tzn nie jedziemy do tesciow i chwala bogu za to nie odzywamy sie z nimi od stycznia a co do nich dalam sobie spokoj nie chce utrzymywac kontaktow z taki dwulicowymi ludzmi chce sie od nich trzymac jak najdalej ....ech....
No i dobrze. nie ma co sie narzucać. Ja już o swojej teściowej zapomniałam, ze istnieje. babsztyl jeden. W nosie ją mam. Tomek będzie miał tylko jedną babcię, ale miłości da mu za trzy :-D
Aleksandrowicz a jak masz na imię??