Nonono, czyżby :ico_ciezarowka: ?dalej bez @ :ico_oczko: (36dzień cylku)
Dzięki.Agasuper Uleńka wygląda, w domu nieźle się wspina po fotelach :ico_brawa_01:
mariola, straszna tragedia... piecyk elektryczny? Jej, jakieś zwarcie było? My też mamy taki elektryczny piecyk-olejaczek i też nim dogrzewamy...
heheheh, dzięki :-)Pinko ale Ula pomyka ładnie po dworze! Czad! Chyba zacznę na nią mówić spryciUla :ico_oczko:
Przywiązałaś się do nich... to normalne, ale przyjdą następni, do których też się przywiążesz. Jakiego przedmiotu uczysz?mam studniówkę na głowie :ico_szoking: Moja klasa pójdzie w świat. :ico_placzek: Jak ja nie lubię tego momentu...
Asikk, może ząbki kolejne idą....
Też już pochowałam wszystkie grzechotki i gryzaki, bo już nie są atrakcyjne, a zabierają tylko miejsce :-)ostatnio schowalismy majce stare zabawki
Wielkie :ico_brawa_01: to już duże osiągnięcie :-)zagapił się dzisiaj jak oglądaliśmy książeczkę i stał sam chyba z 4 minuty
święte słowa, też to doceniam :-) A zdjęcia z choinką superowe, tylko takie małe :ico_oczko: My jeszcze choinki nie rozbieramy, Ula też z nią nie ma jeszcze zdjęć, ciągle to odkładam na potem.ja teraz doceniam samodzielne chodzienie Artura bo mam więcej swobody, pójdzie gdzie chce, weźmie co chce a tak musiałam krok w krok za nim latać
My byłyśmy dzisiaj na spacerku, pogoda przepiękna, byłyśmy też kontrolnie u lekarza, wszystko już jest super, dzidzia zdrowa, ale wychodzą jej zęby, dwie trójki na dole i górne, lekarka od razu zapytała o nocki... już bym chciała żeby jej wyszły :ico_sorki: bidula namęczy się jeszcze :ico_olaboga:
Moje dziecię już wykąpane i śpi, zjadła dzisiaj ponad 250ml kaszki :ico_szoking: mój mały głodomór.
Jarek też się położył, nie wiem czy śpi, czy tylko leży :ico_noniewiem: