troszke mam spuchniete rece i nogi ale nie jest źle..nie czuje sie jakos bardzo ociężała..wogole mnie kregosłup nie boli..wiec ogolnie nie mam na co bardzo narzekać..Marcia77, a czujesz się ciężka?? puchną ci nogi?? jest niedobrze??
co zalozysz??ja to chyba zaloze tez dzisiaj i po prostu przykryje kocykiem :-)
no właśnietak a propo to jak to sie dziwnie sklada ze niektorym kobietom tak latwo jest zajsc w ciaze, a inne musza sie starac latami.... ja akurat zaszlam za pierwszym razem, wiec nie wiem co to znaczy tyle czekac na dzidzie :ico_noniewiem:
n obleke posciel dla dzidzi juz i poloze w lozeczku. przykryje tylko ja kocem i tak juz bedzie czekac.co zalozysz??
no a w dodatku blizniaczkami jestescie. ciekawe od czego to zalezy :ico_noniewiem:a ja tyle czasu robiłam i nic, ona już 2 dzieci miała to mi dopiero udało się zajść, a wcześniej od niej zaczęłam się starać
nawet nie czuje jak mi sie rymuje... :-D :-D :-D3,5 roku machaliśmy czym się dało by się udało
to ile mialas lat jak wyszlas za maz??ja nie mogłam trafic na odpowiedniego faceta...
czekamy na wiesci...bo na 17 wizyta u gina
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość