dostałam smska od gagi.. jest juz po badaniach, ordynator sugerował jej cesarke ale pozwolił spróbowac rodzic naturalnie, rozwarcie na jeden palec,zrobili jej amniopunkcje i test oksytocynowy, sa jakies skurcze...
noo, to się zaczęło :-D trzymamy gaga mocno kciuki :ico_sorki:
donatka26, :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :-D :-D :-D jaki on słodki :ico_olaboga: :-D tfu, tfu rzecz jasna, żeby nie zapeszyć :-D
ja niestety gorszy poranek, Młody nie mógł kupki zrobić i nosiłam go na rączkach 3 godzinki.. a potem jak zrobił to na jeden raz tyle, że się prawie w pampka nie zmieściło... noo i potem znów marudzil... także jak juz padł to ja kolo niego...
Milutka, na moje oko ściemniasz po prostu... od kiedy 0 skurczy na ktg (a i tak nic się nie dzieje, bo rozumiem jakby Ci chociaż wody się sączyły) są podstawą do cesarki..?? mi się widzi, że się właśnie w tym szpitalu naoglądałaś i nasłuchałaś i juz byś chciała tym bardziej mieć mała na rękach... mam nadzieję, że masz tam mądrych lekarzy, którzy wiedzą, co robić :ico_sorki: przestań Dziecko kombinować, bo swojemu dziecku krzywdę zrobisz...