07 sty 2009, 17:57
My juz dawno po lekarzu, ale Mis jest tak marudnyze nie daje rady siedziec na tt. :(
Jagódka- Mis tej choroby nie ma, ale tez zwiazane z krtania.
Mis po prostu ma wirusowa infekcje i wlasnie czerwona,zapuchnieta krtan. Mam robic lekkie inhalacje, dawac eurespal, zyrtec i wit C.
Najgorszy jestten katar, ktory zalewa Misia co chwile i nie da sie go ani odessac, ani wytrzec,bo zaraz jest to samo.
Dzis pojdziemy ekstremalnie szybko spac, bo lekarka mowila, ze moze byc dzis kiepsko w nocy, bo opuchlizna krtani doskwiera najbardziej w nocy.. :/ echh..
A ten eurespal - wiem ze dobru - ale Misiek go nienawidzi! Wyczuje w kazdym soczku, nie chce w ogole dzioba otwierac. Bebe i tyle :/ Musze sie cholernie nagimnastykowac, zeby conieco przemycic.
Z jedzonkiem kiepsko - no ale wiadomo, boli.. Z piciem tez słabo.. Zobaczymy jak bedzie za kilka dni.
Duzy napisał, ze jednak nie wraca. Popieprzona ta jego robota! LEci dzis do Szwecji i tam czeka na niego jakas robota :ico_zly: Jutro moze sie czegos dowie i napisze, co i jak, kiedy gdzie.. :/ Wiec jestem sama..
Boze, daj mi cierpliwosc i sily!!! Obym nie zwariowala... :ico_noniewiem:
A! Co do kolczykow- dla mnie u takich maluchow w ogole to nie jest ozdoba.. Dzieciaki same w sobie sa sliczne.. Nie ma co wysilac sie, zeby upiekszyc.. Co za duzo to niezdrowo. Ja zadecdowalam o kolczykach sama, w 4 klasie podstawowki..
JEszcze na komunie- spoko.. Ale w takim wieku!? :/ Po co? Czemu to ma sluzyc?
Ok.. Stroic dzieciaczki, ladnie ubierac, czesac.. Ale przekluwac uszy,zeby mamie sie podobala? Przepraszam, ale dla mnie to jest juz jakies zboczenie.. :/
Jestem bardzo na nie.
[ Dodano: 2009-01-07, 16:59 ]
Ja w liceum mialam odpal i mialam podziurawione wszystkie chrzastki..Nie standartowo, ale wiecie.. W srodku, na zewnatrz.. Omalywlos zrobilabym sobie tuleje..
Teraz mam tylko jeden pypec w srodku ucha,ktory juz mi sie goi pol roku.. Ale lubie go strasznie :-) Chcialabym miec jeszcze na wedzidelku, tak miedzyjedynkami.. Ale Duzy by mnie z chałupy wyrzucil :-D hehe.