09 sty 2009, 11:48
Hallo,no witam sie z rana i ja..mialam dzis miec fajny ranek bo to A. mial wstac z Maya ubrac ja i zrobic jej sniadanko...a znow ja musialam bo musial dolezec :ico_zly:
Sikorko,fajnie ze napisalas o tej alergi,czasem ktos musi nam przypomniec conieco...a ja mam pytanie,bo wiesz ze ja do alergologa nie pojde bo raczej nie bedzie powodow ogolnie...a myslisz ze alergia moze sie objawiac tylko w sezonie zimowym np. jak u Mayci ten liszaj? :ico_noniewiem: ...fakt faktem ze mamy bardzo twarda wode....kamien wszedzie i ludzie sie skarza bardzo wiec moze to ma od suchosci skory skoro oilatum po kilku uzyciach pomaga?na mleko to napewno nie bo Maya nie pije...od czasu do czasu uda jej sie zjesc jogurcik...jajka..moze i to ale zeby za duzo jadla to tez nie sadze...3 razy na tydzien a nie zawsze mi zjada.... :ico_noniewiem: .....no nie wiem....do lekarza sie z tym liszajkiem nie wybieram,do skory glowy na te ciemniejsza skorke na czubeczku to kupie szamponik jakis nawilzajacy albo bede moczyc panne w Oilatum,moze da rade...
Doris,no to powodzenia,potrafisz pozmieniac co trzeba to nie bedzie problemu nie?
[ Dodano: 2009-01-09, 10:58 ]
Massumi,halo z rana...pomylka chyba to Kate byla sportsmanka :ico_noniewiem:
a ja chcialam cos dopisac i mi sie zapomnialo co,wiec wroce jak mi sie przypomni :ico_haha_01: :ico_puknij: